Rindrianie's Blog

Weekly Photo Challenge : Extra, Extra

Adakah yang kangen saya? hihihi.

Tapi takjub juga lho saya, setelah satu minggu lebih tidak ngeblog tapi masiiiiih aja ada yang tersesat mampir ke blog geje inih big grin. Thank you so much, Pals 😉

Nah, sebagai ‘pemanasan’, WPC dulu aja ya. Extra, extra dalam tema minggu ini memiliki definisi berikut :

A beautiful photo is one thing, but a photo with an unexpected detail has personality and pop. This week, share a photo that has a little something extra.

“Third Wheel at the Blue Mosque,” by Michelle Webe

Maka, foto berikut sepertinya memenuhi syarat pengertian di atas, karena ada ‘extra’ dua orang mas-mas yang sedang duduk santai di atas Gedung Merdeka ini 🙂

IMG_20140614_135306

Gedung Merdeka, Bandung – Indonesia

Ya sudah begitu dulu ya temans, WPC ini tidak se-silent biasanya karena saya lumayan cerewet hihihihi.

Have a great day 😉

0 Comments

  1. Arman

    ya ampun serem banget itu mas2 duduknya kok begitu…

    Reply
    1. Orin (Post author)

      ngeliatnya emang serem sih mas, tapi mereka-nya mah asyik2 aja keknya hihihihi

      Reply
  2. titi esti

    Kira kira mereka berdua lagi ngapain ya, Rin ?

    Reply
    1. Orin (Post author)

      kayaknya tukang sih Teh, lg ngecat atw apalah gituh

      Reply
  3. jampang

    mereka pacaran atau mau bunuh diri?

    Reply
    1. Orin (Post author)

      wuihhh…canggih jg lho bang kalo pacaran di situh qiqiqiqi

      Reply
  4. Mabel Kwong

    I understand Bahasa Melayu, so when I read the word “atas, orang, duduk santai…” in your post, I looked at the top of your photo 😉 Ah, those men sitting up there on the roof. That’s so dangerous. Do you know what they were doing there? When I was visiting Jakarta a few years back, I never saw such a thing 🙂

    Reply
    1. Orin (Post author)

      Hello Mabel Kwong, glad to know you understand Bahasa Melayu 🙂
      I think, they’re on repainting or cleaning the building (or something like that), and when I captured this picture, they are on relaxing mode *lol*.
      Actually ‘Gedung Merdeka’ is not in Jakarta, it’s located in Bandung, around 2 hours from Jakarta. Wish you can go in to the museum and observing by yourself about Asia-Africa Conference in Gedung Merdeka.

      Reply
      1. Mabel Kwong

        Ah, didn’t know they were cleaning. Couldn’t see any safety harness or buckets, maybe they were on the other side. “Relaxing mode”, hehe, that sounds funny 🙂

        That sounds like an interesting conference. Would have liked to check it out if I were there, you know me so well already, Orin 😉

        Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: